CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

voices in harmonyOp zaterdag 3 november werkt het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop mee aan een bijzonder najaarsconcert van De Harmonie Vroomshoop. Want deze bloeiende vereniging viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan. Om dat extra luister bij te zetten is als afsluiting van het jubileumjaar ons Christelijk Mannenkoor Vroomshoop uitgenodigd. Onze twee gerenommeerde verenigingen zijn van plan er in gereformeerd kerkelijk centrum Irene een mooi muzikaal feest van te maken. Dat doen we onder het motto “Voices in Harmony”. Veel van de gezongen en gespeelde nummers zullen via de beamer worden ondersteund door toepasselijke foto- en filmbeelden, een belevenis op zich deze extra dimensie!

De malletband met Joost Visser begint het concert met een spetterend optreden: Tom Fight. Daarna volgen orkest en koor, waarbij we samen het ontroerende Hymn to the fallen brengen. Het imposante Stormbreak komt voorbij, gevolgd door het melodieuze One hand, one heart. Het laatste nummer voor de pauze betreft The Exodus Song, waarvoor orkest en koor samen tekenen.

De malletband roept met Blue Barrels iedereen weer terug van de pauze. Het koor onder leiding van Gezinus Veldman laat vervolgens Fiets van Herman van Veen klinken en het machtige Mull of Kintyre. Dat dirigente Kimmy Reef ook een geweldige saxofoniste is zal blijken wanneer ze samen met het koor The Rose ten gehore brengt. Het orkest vertolkt aan de hand van Kimmy ook nog The African Symphony en samen met het koor Laat me van Ramses Shaffy.

Het concert wordt gehouden in het kerkelijk centrum “Irene” aan de Julianastraat te Vroomshoop en begint om 20.00 uur.
Kaarten voor dit muzikale festijn kunt u halen bij Harry ten Brinke Mannenmode, Dennis Fashion en Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Ook via de leden van ons koor zijn kaarten verkrijgbaar. In de voorverkoop kosten de kaarten € 7,50 en aan de zaal € 9,00. Kinderen tot 14 jaar betalen € 5,00. De prijs is inclusief een kopje koffie in de pauze.