CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Iedere zondagochtend van 7 - 8 uur presenteert André van Huizen in zijn programma 'Religieuze Muziek' op Radio Oost klassieke en romantische kerkelijke werken, maar ook opwekkingsliederen en spirituals. Het programma schenkt speciale aandacht aan koorzang uit Overijssel. Ook onze cd Via Dolorosa wordt hier geregeld 'gedraaid'. Op 25 november en 2 december zal hij speciale aandacht schenken aan ons concert Lessons and Carols. Voor vroege vogels en wekkerzetters!

Langzaam maar zeker krijgt ons programma voor Lessons and Carols vorm. Zo zal op 8 december in het Gereformeerd Kerkelijk Centrum Irene te Vroomshoop 'een leed klinken in de healgen nacht', zal ons koorlid Albert Wessels solo 'Cantique de Noël' in het dialect doen klinken en zal Mark Brouwer uit Vroomshoop als het 'kleine drummertie' optreden.

Kaarten zijn voor € 10 in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Ook kunt u kaarten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met Klaas Dragt, tel. 0546-642191. Aan de kerkzaal bedraagt de entreeprijs € 12,50. Iedere bezoeker ontvangt na het concert een cadeautje van de Stichting Twentaal.