CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Ons kerstconcert in de streektaal, Lessons and Carols, op zaterdag 8 december, is uitverkocht. Dit concert, dat we samen met de Stichting Twentaal organiseren, zal dus worden uitgevoerd in een vol kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Fijn dat zo veel mensen ons concert komen bezoeken!

Vist u achter het net en wilt u toch graag binnenkort een concert van ons koor bijwonen? Dat kan! Want op dinsdagavond 18 december vindt in de Hervormde kerk in Vroomshoop een traditioneel kerstconcert plaats waaraan ook het Chr. gemengd koor Zang & Vriendschap en het ouderenkoor Jubilate deelnemen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Kopergroep van de Harmonie Vroomshoop. Aanvang 20.00 uur, gratis toegang, bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Een tweede kans is er op zaterdag 12 januari a.s. wanneer ons koor in de Hervormde kerk in Den Ham een spetterend Nieuwjaarsconcert verzorgt. We lichten alvast een tipje van de sluier op: een sopraan, een doedelzakspeler en een violist verlenen aan dit concert hun medewerking. Ook dat wordt weer iets heel bijzonders. Voor dit concert kunt u alvast kaartjes reserveren à € 10,- door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.