CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Heeft u ons concert Lessons and Carols gemist? Of wilt u ook graag onze volgende concerten bijwonen? Reserveer dan in uw I-pad, tablet, smartphone of gewoon in uw agenda of op de scheurkalender 18 december in Vroomshoop en 12 januari in Den Ham.

Want op dinsdagavond 18 december vindt in de Hervormde kerk in Vroomshoop een traditioneel kerstconcert plaats waaraan ook het Chr. gemengd koor Zang & Vriendschap en het ouderenkoor Jubilate deelnemen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Kopergroep van de Harmonie Vroomshoop. Aanvang 20.00 uur, gratis toegang, bij de uitgang wordt een collecte gehouden.
 
Een tweede kans is er op zaterdag 12 januari a.s. wanneer het koor in de Hervormde kerk in Den Ham een spetterend Nieuwjaarsconcert verzorgt. We lichten alvast een tipje van de sluier op: een sopraan, een doedelzakspeler en een violist verlenen aan dit concert hun medewerking. Ook dat wordt dus weer iets heel bijzonders. Voor dit concert kunnen nu al entreekaarten à € 10,- worden gereserveerd door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 0546-642191.