CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-03-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde

Op 17-04-2019
20:30 uur

poster nieuwjaarsconcertHet mannenkoor oefent alweer flink voor het Nieuwjaarsconcert op 12 januari a.s. in de Hervormde kerk te Den Ham. Dat wordt vast een fantastisch concert want sopraan Elma van den Dool, onze eigen bariton Albert Wessels, violist Hrayr Ter-Sargsyan en doedelzakspeler Rob van Beekum zullen hun medewerking verlenen.

Net als elk jaar zal het mannenkoor bij zijn entree het publiek weer de Beste Wensen toezingen, gevolgd door een indringende Zegenbede. Vriezenvener Hrayr Ter-Sargsyan zal gevoelige vioolklanken laten horen. Toepasselijk aan het begin van een nieuw jaar staat ook At the break of day op het programma, gevolgd door Highland Cathedral, waarbij doedelzakspeler Rob van Beekum voor de begeleiding zal zorgen. Daarna zal sopraan Elma van den Dool haar geweldige vocale kwaliteiten laten horen. Het indrukwekkende Hymn to the fallen zal opnieuw klinken, en onze eigen solist Albert Wessels vertolkt Laat me van Ramses Shaffy. Een spektakelstuk wordt ongetwijfeld Mull of Kintyre van ex-Beatle Paul McCartney. Het concert wordt afgesloten met feestelijke operettemuziek dat samen met Elma van den Dool zal klinken als een klok.

Kaarten (10 euro in de voorverkoop, 5 euro voor kinderen) zijn verkrijgbaar bij Readshop in Den Ham en Bruna in Vroomshoop. Het kan ook per mail of telefonisch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0546-642191. 

Wij als bassen en tenoren willen u dit laten horen: "Wij wensen u met elkaar een voorspoedig Nieuwjaar!"