ard_kamphuisHet is al meer dan 10 jaar een mooie traditie: het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop houdt in de week voor Pasen een Passiestonde in de hervormde kerk aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. Dit jaar gaat het 100 man tellende koor voor het eerst ook naar de rooms-katholieke kerk in Geesteren om daar zijn indrukwekkende geluid te laten horen.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman, die de bedenker van de jaarlijkse Passiestonde is,  heeft een ingetogen programma samengesteld, passend in de Veertigdagentijd. Ook de bekende bariton Ard Kamphuis (foto) werkt met zijn imposante stem aan beide Passiestondes mee. Hij is samen met het koor ook te horen op de cd ‘Via Dolorosa’ die ter gelegenheid van de passietijd is gemaakt. De cd kost € 15,- en is verkrijgbaar bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Passiestonde in de rooms-katholieke kerk te Geesteren vindt plaats op woensdag 27 maart, en in de hervormde kerk te Vroomshoop op donderdag 28 maart. Beide Passiestondes beginnen om 20.30 uur.

 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN