Passiestonde dit jaar ook in Geesteren

poster_passiestondes_2013In de lijdensweek voor Pasen voert het Chr. Mannenkoor voor de 16e keer de Passiestonde in Vroomshoop uit en voor de 1e keer in Geesteren.
Op woensdagavond 27 maart treedt het mannenkoor op in de Rooms-katholieke kerk St. Pancratius in het centrum van Geesteren en op donderdagavond 28 maart in de Hervormde kerk aan het kanaal in Vroomshoop. Beide Passiestondes beginnen om 20.30 uur.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman, die de bedenker van de jaarlijkse Passiestonde is, heeft een ingetogen programma samengesteld, passend in de Veertigdagentijd. Ook de bekende bariton Ard Kamphuis (foto) werkt met zijn imposante stem aan beide Passiestondes mee. Hij is samen met het koor ook te horen op de cd ‘Via Dolorosa’ die ter gelegenheid van de passietijd is gemaakt. De cd kost € 15,- en is na afloop van de Passiestondes bij de uitgang van de kerk verkrijgbaar. De cd is ook te koop bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN