Marinierskapel komt naar Vroomshoop

Zaterdag 8 juni wordt een bijzondere dag in Vroomshoop. Want dan komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine naar het Amaliaplein voor een openluchtconcert. Dit is een unieke kans om dit beroemde orkest in levende lijve te zien en te horen.

Ons mannenkoor, de Harmonie Vroomshoop en de stichting Levend Vroomshoop hebben de handen ineen geslagen om dit unieke concert mogelijk te maken. Liefst 400 stoelen staan 8 juni op het Amaliaplein, en dat is geheel en al te danken aan de inspanningen van een aantal van onze koorleden. Hartelijk dank daarvoor, het is fijn te mogen ervaren dat er steeds weer mannen klaarstaan moeilijke, inspannende en tijdrovende klussen voor hun rekening te nemen.

De Marinierskapel uit Den Helder geeft ’s avonds van 20.30 – 22.00 uur een uniek Amaliaconcert. Het Amaliaplein wordt op 8 juni omgetoverd tot een openluchttheater, waar de toeschouwers zittend op stoelen kunnen genieten van een ongetwijfeld hoogstaand optreden van dit befaamde orkest. Ook de inwendige mens komt niets tekort bij deze muzikale vertaling van de Vroomshoopse Midsummer’s Night Dream.  

Toegangsbewijzen kosten in de voorverkoop € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de Bruna en Harry ten Brinke Mannenmode in Vroomshoop, bij de Readshop in Den Ham, bij boekhandel De Jong in Vriezenveen en bij Berghuis Drogisterij te Westerhaar. Reserveren kan ook bij ons koorlid Klaas Dragt, tel. 0546-642191, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN