Een mooi zangseizoen

Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop start donderdag 29 augustus weer met de wekelijkse repetities van 19.45 - 22.00 uur in de grote zaal van gereformeerd kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Een kleine honderd leden, afkomstig uit Vroomshoop, Den Ham, Vriezenveen, Daarle etc. gaan dan weer samen met dirigent Gezinus Veldman aan de slag om zich voor te bereiden op een flink aantal optredens de komende maanden.

Zaterdag 14 september vieren Arie en Ria Bos hun 25-jarig jubileum als kostersechtpaar, en al die jaren hebben ze ook uitstekend voor de leden van het mannenkoor gezorgd, in de pauzes, na afloop aan de bar, en bij vele feestjes. Hartelijk dank Arie en Ria.

Wat staat er op het programma de komende maanden?
- Zaterdagavond 12 oktober geeft het mannenkoor zijn Najaarsconcert in de hervormde kerk te Vroomshoop, samen met de bekende organist Martin Mans.
- Zondagmiddag 3 november werkt ons koor mee aan een zangdienst in dezelfde kerk, samen met kinderkoor Stralende Sterren.
- Zaterdagavond 14 december reist het mannenkoor naar de hervormde kerk in Daarle om daar weer een mooi Kerstconcert te laten horen.
- Drie dagen later, dinsdagavond 17 december, is er in de hervormde kerk in Vroomshoop een gezamenlijk Kerstconcert van het Chr. gemengd koor Zang en Vriendschap, ouderenkoor Jubilate, De Harmonie Vroomshoop en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop.
- En op zaterdag 18 januari is Den Ham aan de beurt, want dan verzorgt ons koor een spetterend Nieuwjaarsconcert in de mooie hervormde kerk aldaar.

Dat wordt dus weer genieten. Wilt u ook genieten? Bezoek dan onze concerten, u weet niet wat u meemaakt....
En mannen onder de lezers, kom gerust kijken en meezingen. Het lijkt moeilijker dan het is, zo verzekert ons dirigent Gezinus Veldman. We ontvangen u met plezier op onze donderdagse repetitieavonden!

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN