Chr. Mannenkoor Vroomshoop en Martin Mans brengen bijzonder Najaarsconcert

najaarsconcert 2013Op zaterdag 12 oktober 2013 geeft het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop in de hervormde kerk aan de Hoofdstraat te Vroomshoop zijn Najaarsconcert. Naast het toch al fantastisch klinkende, bijna 100 leden tellende mannenkoor met zijn buitengewone dirigent/pianist Gezinus Veldman, is er de prachtige orgelbegeleiding van niemand minder dan Nederlands bekendste en populairste organist Martin Mans. Hij brengt ook enkele solo's ten gehore op het meer dan 100 jaar oude 'van Dam' orgel.

Op het programma staan onder andere het indringende ‘Dank sei Dir Herr’ van G.F. Händel, het ‘Sanctus’ uit de Messe brève van Charles Gounod en het prachtige en melodieuze ‘Schafe können sicher weiden‘ van J.S. Bach. Maar ook populaire nummers als ‘Help somebody today’ van Frank M. Breck, het ‘Anthem’ from Chess, en ‘Mull of Kintyre’ van McCartney ontbreken niet, het laatste lied zelfs in een unieke bewerking voor orgel en koor.

Het concert begint aan de Hoofdstraat 35 te Vroomshoop om 20.00 uur, en de entreeprijs bedraagt € 7,50. Kaarten kunnen ook per mail worden gereserveerd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 0546-642191.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN