CMK_banner_03.jpg

zendingszangdienstZondag 3 november om 17.00 uur vond er een bijzondere zendingszangdienst plaats in de Hervormde kerk aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. Jong en oud(er) ontmoetten elkaar deze middag, want het kinderkoor Stralende Sterren werkte samen met het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop mee aan deze dienst die als thema had: ‘Door de wereld gaat een woord’. Ook leerlingen van Joost Visser werkten op slagwerk mee aan deze speciale dienst. Voorganger van deze speciale zangdienst was ds. F. Schipper.

Afgelopen week hadden de kinderen al samen met ons geoefend, waarbij bleek dat er nogal wat grootvaders uit ons mannenkoor vol trots hun kleinkinderen zagen en hoorden zingen. De verbinding tussen beide koren is alleen daarom al stevig, en dat wordt nog eens versterkt door de samenwerking tussen de beide dirigenten Pieter Ekkel en Gezinus Veldman. Twee liederen werden samen gezongen: ‘De hand van God’ en ‘De Here zegent jou’. Bij het laatste lied mocht aan het eind van de dienst iedereen meezingen. Kortom, een stralend optreden van kinderkoor en mannenkoor, zeker voor herhaling vatbaar!

Jan Koelewijn maakte prachtige foto's. Voor meer foto's zie het Fotoalbum:  http://cmkvroomshoop.nl/fotoalbums/category/23.html