Schuurtje voor de aanhangwagen

jans mollen en henk bos bij schuurtje aOm een koor als het onze goed te kunnen laten functioneren zijn vele vrijwilligers nodig. Zo moet geregeld onze piano worden vervoerd, bijvoorbeeld afgelopen dinsdag naar de hervormde kerk in Vroomshoop voor ons gezamenlijke kerstconcert. En natuurlijk moet de piano ook weer worden opgehaald en teruggebracht naar onze repetitielocatie het gereformeerd kerkelijk centrum Irene. Voor dat vervoer zijn mannen nodig én een aanhangwagen. En die aanhangwagen moet weer ergens onderdak gebracht worden.

Dankzij koorlid Arie Sluijer is daar een mooie oplossing voor gevonden. En dankzij enkele timmerlui uit het koor is een stevig schuurtje gebouwd. En dankzij deze twee mannen op de foto, Henk Bos (l) en Jans Mollen (r), wordt de piano heel voorzichtig op transport gezet. Ook de koorleden Jan Jansen en Herm Nieuwlaar helpen daar vaak bij.

Hulde dus aan alle vrijwilligers bij ons koor, die op vele terreinen iedere keer weer klaarstaan, om er zo voor te zorgen dat ons doel, zingen voor de bezoekers van onze zanguitvoeringen, bereikt kan worden.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN