poster nieuwjaarsconcert 2014We kijken met ons mannenkoor verwachtingsvol vooruit naar ons Nieuwjaarsconcert op zaterdagavond 18 januari vanaf 20.00 uur in de hervormde kerk aan de Brink te Den Ham. Een geweldige belevenis, elk jaar opnieuw, te mogen zingen én luisteren in deze monumentale kerk met zijn geweldige klank.

Het wordt een concert met een traditioneel begin (wij als bassen en tenoren willen u dit laten horen: wij wensen u met elkaar een voorspoedig nieuwjaar!) en een verrassend slot. Dat heeft uiteraard te maken met de medewerking van onze eigen bariton-solist Albert Wessels, een acht personen tellend strijkersensemble onder leiding van Ronald Bannink en met topdrummer Joost Visser (afkomstig uit Vroomshoop). Dankzij hun aanwezigheid studeren we momenteel een paar bijzondere nummers in, waaronder het spektakelstuk Heartland van Keith Harkin en o.a. vertolkt door de Celtic Thunder Heritage. Maar ook 'klassiekers' als 'I need Thee every hour', 'Jesus bleibet meine Freude', 'One hand one heart' uit de West Side Story, 'Speeltuin' van War Child, en 'Music' van John Miles komen voorbij. Een Russich getint blokje ontbreekt niet. Een afwisselend programma, dat belooft dus wat...

In uw eigen omgeving een muzikale avond beleven waar u nog lang over zult napraten? U bent van harte welkom op zaterdag 18 januari! Het concert begint om 20.00 uur, u kunt vanaf 19.15 uur op zoek naar een mooie plaats.

Kaarten kunnen worden gereserveerd per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en per telefoon (0546-642191). De kaarten kosten in de voorverkoop € 10,- en € 5,- voor kinderen. Voor aanvang in de kerk € 12,50.
Uiteraard zijn er ook kaarten te koop bij The Readshop in Den Ham, de Bruna in Vroomshoop, en via de koorleden.

 

 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN