Passiestonde Mannenkoor in Geesteren en Vroomshoop

cd via dolorosa 1Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop houdt op Witte Donderdag 17 april voor de 16e keer een Passiestonde in de hervormde kerk Ons Centrum aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. De woensdag daarvoor, 16 april, gaat het mannenkoor voor de tweede keer naar Geesteren om de Passiestonde ten gehore te brengen in de rooms-katholieke St. Pancratiuskerk. Beide Passiestondes beginnen om 20.30 uur. De entree is gratis, bij de uitgang wordt een collecte gehouden.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman, die de bedenker van de Passiestonde is, heeft ook dit jaar een ingetogen programma samengesteld, passend in de Veertigdagentijd. Dit jaar werkt het Sopraankwartet uit Den Ham mee. De vier ijle vrouwenstemmen zullen zich harmonieus vermengen met de sonore klank van het mannenkoor. Er worden prachtige liederen gezongen zoals: Qui tollis, Agnus Dei, Panis Angelicus en Pie Jesu. Aan het slot klinkt het krachtige Dank sei Dir Herr.

Het mannenkoor heeft de cd ‘Via Dolorosa’ opgenomen met uitsluitend passiemuziek. Deze cd kost € 5,- en is verkrijgbaar na afloop van beide Passiestondes, bij de Bruna in Vroomshoop en bij de Readshop in Den Ham. Mailen of bellen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 0546-642191.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN