Mannenkoor Vroomshoop zingt samen met Projectkoor voor Glazen Café

Eind dit jaar wordt in Vroomshoop bij café Kremer weer het Glazen Café geopend. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan de acties van Serious Request van Radio 3FM. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. 
Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop wil graag zijn medewerking verlenen aan dit initiatief door het organiseren van een Glazen Caféconcert in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop op zaterdag 29 november 2014 om 17.00 uur.

De 100 mannen van het koor willen dat niet alleen doen, maar zich laten vergezellen door een groot, speciaal projectkoor. We roepen daarom alle jonge en oudere mannen in Vroomshoop, Den Ham, Twenterand, e.o. op hieraan mee te werken. Zingen doe je voor je plezier en deze keer ook voor het goede doel. Dirigent Gezinus Veldman rekent natuurlijk op de komst van vele zangers en hij zal ervoor zorgen dat de zangers een machtig mooi concert geven!

Er staan drie repetities gepland, en wel op zaterdagochtend 8 en 22 november van 10-12 uur en op zaterdag 29 november van 15-16 uur. Een uur later begint dan het concert.
Zingen lijkt moeilijk, maar is het niet. Je zult merken dat samen zingen een geweldige ervaring is. Vooral jonge mannen worden uitgenodigd! De eerste 10 hebben zich al gemeld, de volgende 100 kunnen mailen of bellen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 0546-642191.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN