najaarsconcert 2014Op uitnodiging van de Orgel- en Muziekcommissie geeft ons koor op zaterdagavond 4 oktober het Najaarsconcert in de Ontmoetingskerk te Vriezenveen aan de Schout Doddestraat 1, pal achter het gemeentehuis. 
De eerste contacten kwamen tot stand toen onze dirigent Gezinus Veldman de nieuwe vleugel waarover de kerk beschikt kwam inwijden. Veldman, ook een uitstekend pianist, was vol lof over de mooie akoestiek in de kerk, en dat bracht Henjo Lemans, woonachtig in Vriezenveen maar lid van ons mannenkoor, op het idee met zijn mannenkoor een concert te geven in zijn eigen woonplaats.

En op 4 oktober om 20.00 uur is het dan zover. Het mannenkoor Vroomshoop brengt een anderhalf uur durend gevarieerd programma, dat begint met ontroerende religieuze muziek en eindigt met een paar prachtige spektakelstukken. Henjo Lemans zal op trompet zijn medewerking aan het concert verlenen, en ook organist Bert Webbink en koorsolist Albert Wessels zullen van zich laten horen. De algehele leiding is in handen van pianist/dirigent Gezinus Veldman.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Bruna en het Chr. Boekenhuis De Akker in Vriezenveen, de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham en kosten in de voorverkoop € 8,- en voor aanvang € 10,-. Kinderen op de basisschool hebben gratis toegang. Kaarten kunnen ook eenvoudig per e-mail worden gereserveerd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN