Groot Glazen Café Projectkoor van 85 man

Liefst 85 mannen hebben zich aangemeld voor het Glazen Caféconcert op zaterdag 29 november van 17-18 uur in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Samen met de leden van het Chr. Mannenkoor Vroomshoop ontstaat dan een megakoor van zo'n 160 man. Aanmelden kan overigens nog steeds, mail of bel ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191.

Om goed voor de dag te komen oefenen de projectkoorleden eerst op 8 en 22 november (10 - 12 uur), en ook is er nog een generale repetitie op 29 november (15-16 uur). En ook de leden van het mannenkoor zijn al weken in de weer om zich de te zingen liederen eigen te maken. Onder leiding van dirigent/pianist Gezinus Veldman wordt het ongetwijfeld een prachtig muziekfeest.

Het belooft een bijzondere middag te worden met repertoire voor jong en oud. O.a. het volgende staat op het programma:

Kum ba yah (een Afro-Amerikaanse traditional)
If I had words ( thema Saint-Saens thema 3e orgelsymfonie, ook bekend van Yvonne Keeley)
Conquest of Paradise (Vangelis)
Mull of Kyntire (Paul McCartney)
Van wolken en water (Vangelis - Chariots of fire)
Heal the world (Michael Jackson)

We proberen met elkaar zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van het Glazen Café, c.q. 3FM Serious Request 2014: meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. De projectkoorleden betalen een bijdrage, en ook de leden van het mannenkoor wordt gevraagd gul te geven. De entreekosten voor de bezoekers van het concert op zaterdag 29 november zijn € 5,-, maar méér mag. Neem dus zo veel mogelijk familieleden, vrienden, buren mee naar het concert. Dat wordt echt wat bijzonders, 160 zingende mannen!

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN