noortje van middelkoopHet geweldige benefietconcert ten behoeve van het Glazen Café is nog maar net achter de rug, of het volgende concert wacht al weer. Donderdag 11 december vanaf 20.00 uur geeft ons koor een sfeervol Kerstconcert in de Hervormde kerk in Daarle, samen met de bekende Noortje van Middelkoop op panfluit. De jonge drummer Robin Kamphuis roert de trom. Uit het eigen koor komen Henjo Lemans op trompet en Albert Wessels als bariton in actie. De algehele leiding is in handen van dirigent/pianist Gezinus Veldman.

Traditiegetrouw zal het concert worden geopend met Al wie dolend in het donker en ook zal het Stille Nacht aan het eind van de avond fluisterend zacht hoorbaar zijn. Eeuwig Licht, Leise rieselt der Schnee, Glocken der Liebe en Christmastide zijn enkele van de mooie kerstliederen die het koor gaat zingen. Daarnaast staan ook een Spaans en Columbiaans kerstlied op het programma.  

De entree bedraagt in de voorverkoop bij de bibliotheek Daarle  € 8,-, aan de zaal € 10,- en voor kinderen € 5,-. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de koorleden of per mail/telefoon te reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0546-642191.

En we melden ook alvast dat op dinsdag 16 december ons koor optreedt in het k.c. Het Anker te Vroomshoop, samen met het seniorenkoor Jubilate en De Harmonie Vroomshoop. En samen met de bezoekers van dit concert, want er is ook samenzang. Collecte bij de uitgang. Hartelijk welkom!

 


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN