Glazen Café Concert levert € 3303,65 op

John de Vries en Klaas Dragt in Glazen Café (foto: Tom van de Berg)Voorzitter John de Vries en bestuurslid Klaas Dragt maakten vrijdagmiddag 19 december hun opwachting in het Glazen Café bij Dick Kremer in Vroomshoop, waar ze werden geïnterviewd door Kevin den Besten en Mariëlle Harms. De heren waren uitgenodigd om het bedrag bekend te maken dat het Glazen Café Concert op zaterdag 29 november had opgebracht. Een projectkoor van meer dan 90 mannen én het mannenkoor zélf zorgden ervoor dat er minstens 170 mannen op een gigantische podium in kerkelijk centrum Irene een speciaal concert gaven voor een overvolle kerkzaal met een enthousiast publiek. Kevin was een van de deelnemers en vertelde dat hij het een geweldige belevenis had gevonden.

Het mannenkoor is bezig de projectkoorleden ook bij een volgend concert te betrekken, maar hoe en waar is vooralsnog diep geheim. Mariëlle vroeg wanneer de dames aan bod kwamen. John en Klaas vertelden dat in 2016 het mannenkoor 65 jaar bestaat en dat dat jubileumjaar een prachtige gelegenheid is een vrouwenprojectkoor te vormen. Daar wordt al volop over nagedacht!

Ze vertelden ook dat het mannenkoor met groot plezier heeft meegewerkt aan dit benefietconcert, en dat ook de projectkoorleden laaiend enthousiast worden. Het mannenkoor laat hiermee zien, dat het middenin de maatschappij staat, en hiermee hoopt goodwill te kweken voor het koor, op nog meer interesse voor de concerten (de volgende is het Nieuwjaarsconcert op zaterdag 17 januari in Den Ham), en wellicht ook op aanwas van wat nieuwe leden. Iedereen, mits man, is welkom!

Maar waar draait het in dit verhaal nu om? Uiteraard om de opbrengst. Liefst € 3305,65 werd binnengehaald, een gigantisch bedrag, om stil van te worden. En daarom doen we er nu het zwijgen toe.... 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN