Nieuwjaarsconcert mét verrassing...

posterIn de periode na kerst bereiden we ons rustig voor op ons Nieuwjaarsconcert op zaterdag 17 januari vanaf 20.00 uur in de hervormde kerk aan de Brink te Den Ham. Die rust zal naarmate deze datum dichterbij komt, wel verdwijnenen, want dit concert is een van de hoogtepunten van het jaar, voor koor én publiek. Een sprankelend concert, vermeldt de poster en dat wordt het!

Geheel volgens de traditie wandelen wij weer al zingend de kerk in: "Wij als bassen en tenoren willen u dit laten horen: wij wensen u met elkaar een voorspoedig nieuwjaar"! Daarna brengen we een keur aan liederen ten gehore, religieus, klassiek, musical, modern. Alle smaken komen voorbij. Wat ook lekker zal smaken is de medewerking van sopraan Manon Arnold (die ons in 2014 helemaal veroverde toen ze na een lesje zangpedagogiek liet horen wat ze in haar mars had), het bekende trompetduo Arjan en Edith Post, de uit Vroomshoop afkomstige drummer Joost Visser, en niet te vergeten onze eigen bariton-solist Albert Wessels, recent nog te zien in een tv-progamma van RTV Oost. De muzikale leiding is als vanouds in handen van Gezinus Veldman, die ongetwijfeld ook zijn kwaliteiten als pianist weer zal laten horen.

Aan het eind van het programma staat het publiek een grote verrassing te wachten. Die is zo bijzonder, dat we hem vooralanog geheim houden...

Kaarten zijn vanaf begin 2015 te koop bij de Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop, of via de koorleden. Kaarten kunnen ook worden gereserveerd per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  en per telefoon (0546-642191). Ze kosten in de voorverkoop € 10,- en € 5,- voor kinderen. Voor aanvang in de kerk € 12,50.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN