CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Het Chr. Mannenkoor Vroomshoop begint donderdagavond 27 augustus aan een nieuw en bijzonder seizoen. Het koor gaat namelijk op weg naar het 65-jarig jubileum, dat in 2016 met enkele bijzondere concerten zal worden gevierd. Dat begint met een bijzonder Nieuwjaarsconcert in januari, waarna in februari het koor op verzoek van de stichting Levend Vroomshoop meewerkt aan de theaterproductie ‘De Winterkraaien’, naar het bekende boek van Aar van de Werfhorst. En eind 2016 is een kerstconcert gepland, samen met een hopelijk groot vrouwen-projectkoor. Daartussendoor nog vele andere concerten en activiteiten, maar daarover later meer.

Zover is het nog lang niet, want dit jaar staat in september eerst een koorreis naar partnerstad Adorf in het Duitse Diemelsee op het programma.
En op zaterdag 10 oktober vindt een groots concert plaats in de dorpskerk in Den Ham, waaraan alle vier koren van dirigent Gezinus Veldman gaan deelnemen. Dat betekent dat liefst 400 zingende mannen het podium zullen bevolken. De kaartverkoop hiervoor start binnenkort.
Vrijdag 18 december geeft het mannenkoor, de traditie getrouw, weer een mooi kerstconcert in de hervormde kerk te Daarle.

Het ongeveer 100 man tellende koor wil graag op sterkte blijven. Mochten er mannen zijn, die graag mee willen zingen, dan is zo’n eerste repetitie een mooie gelegenheid dat eens uit te proberen. Maar later insteken kan ook uiteraard. De repetities vinden plaats in kerkelijk centrum Irene op donderdagavond en beginnen om 19.45 uur. Kom gewoon langs of neem van tevoren contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0546-642191. Hartelijk welkom!