CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

reza ranjazmayOp zaterdag 10 oktober staat het publiek in de hervormde kerk in Den Ham een geweldige happening te wachten, want naar verwachting zullen dan meer dan 400 zangers een volkorenconcert brengen; een orkaan van geluid, dat klinkt als een klok.  Het zijn de zangers van de vier koren die dirigent Gezinus Veldman onder zijn hoede heeft: Het Groot Nederlands Mannenkoor, het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor, het Ommer Mannenkoor en het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Het liturgisch centrum en de beide zijbeuken van de kerk zullen geheel in beslag worden genomen door deze koren. De koren zullen als één groot geheel optreden.

Dit mammoetkoor wordt terzijde gestaan door een aantal solisten van naam en faam, te weten de uit Iran afkomstige tenor Reza Ranjazmay (foto van Arend Gerritsen), Aarnoud de Groen op orgel, en Arjan en Edith Post op trompet. Alles staat onder de muzikale leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman.

Op het anderhalf uur durende programma staan prachtige liederen zoals Bei Dir ist das Licht van Dietrich Bonhoeffer, Jesus bleibet meine Freude van J.S. Bach, Glocken der Liebe van W.A. Mozart,  Halleluja van Leonard Cohen, het Wolgalied van Franz Lehar, en In His love van Mark Paterson.

Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij de koorleden van de vier koren, bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Men kan ook een kaartje reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het concert begint 10 oktober om 19.30 uur, kerkzaal open vanaf 18.45 uur. Door het grote mannenkoor is er wel minder ruimte in de kerk dan gewoonlijk, dus op = op.