CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Kerstconcert DaarleHet koor zit al volop in de voorbereiding voor het Kerstconcert in de hervormde kerk te Daarle op vrijdagavond 18 december. Het wordt een bijzonder sfeervol concert, ook omdat we vergezeld worden door de jonge talentvolle violist Hrayr Ter-Sargsyan uit Vriezenveen. Uit het eigen koor komen Henjo Lemans op trompet en Albert Wessels als bariton in actie. De algehele leiding is in handen van dirigent/pianist Gezinus Veldman.

Traditiegetrouw zal het concert worden geopend met ´Al wie dolend in het donker´ en ook zal het ‘Stille Nacht’ aan het eind van de avond weer fluisterend zacht hoorbaar zijn. Naast enkele traditionele nummers zoals het ‘Dormi’ van Schubert, ‘Leise rieselt der Schnee’ en ‘Cantique de Noël’ zingt het koor ook een nieuw ingestudeerd lied: ‘Christmastime is here’ van Bebo Norman. Ook staat een Spaans kerstlied op het programma. 

U kunt nu al kaartjes (8 euro in de voorverkoop, kinderen tot/met 12 jaar 5 euro) kopen bij de bibliotheek in Daarle, The Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop. Reserveren per e-mail of telefoon kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0546-642191. Aan de kerkzaal kosten de kaarten 10 euro, kinderen 5 euro.

Weemelanden

Maar voordat we naar Daarle gaan, werken we eerst nog op zaterdag 28 november 's avonds om 18.30 uur mee aan een kerkdienst in De Weemelanden te Vriezenveen. Ook daar bent u natuurlijk van harte welkom!