CMK_banner_04.jpg

ReggevierArd KamphuisZaterdagavond 16 januari geeft het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop weer een sprankelend Nieuwjaarsconcert in de Hervormde kerk te Den Ham. De vele Hammer leden van het koor spelen dus een thuiswedstrijd.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman wordt deze keer terzijde gestaan door de bekende bariton Ard Kamphuis. Ook het vocaal kwartet Reggevier maakt zijn opwachting. Bezoekers van het concert ‘Kerst bij de kapel’ in 2013 bij de R.K. kerk te Geerdijk hebben hun kwaliteiten al kunnen ervaren.

Het Nieuwjaarsconcert begint traditioneel met het opkomen van het koor dat het publiek ‘De beste wensen’ toezingt. En dat wordt zoals altijd gevolgd door de ‘Zegenbede’. De verbinding met de kersttijd wordt gevonden in het lied ‘Hope for the world’, dat recent door het mannenkoor werd ingestudeerd. Ook een eigen compositie van Gezinus Veldman komt aan bod: ‘Het wordt langzaam later’.

In de tweede helft van het programma klinken o.a. het ‘Wolgalied’ van Franz Lehar, de ‘Pianoman’ van Billy Joel, het bekende ‘Edelweiss’ en ‘Memory’ uit de musical Cats van Andrew Lloyd Webber. En het sluitstuk is weer een waar spektakel. Dat wordt dus weer genieten voor de toeschouwers!

Het concert begint zaterdag 16 januari om 20.00 uur in de Hervormde kerk te Den Ham. Kaarten (€ 10,00 in de voorverkoop, € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar) zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Den Ham en de Bruna in Vroomshoop. Reserveren kan ook per mail of telefonisch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0546-642191. Aan de kerk is de entree € 12,50.