CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-02-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking Winterkraaien

Op 07-03-2019
20:00 uur - 21:30 uur

Het duurt nog wel even maar we melden nu alvast dat ons mannenkoor met twee projectkoren aan de slag gaat. Het eerste projectkoor, bestaande uit mannen, gaat samen met ons zingen tijdens het Glazen Café Concert op zaterdag 19 november a.s. Dat is een benefietconcert ten behoeve van de actie Het Glazen Café. Het is de laatste keer dat dit bij café Kremer in Vroomshoop wordt georganiseerd, en waarbij de opbrengst naar een goed doel van het Rode Kruis gaat. Ons mannenkoor werkt met groot genoegen ook deze laatste keer mee. Voor dit projectkoor zoeken we mannen, die van doorpakken weten, want: 's morgens oefenen, 's middags nog een keer en dan aansluitend het concert in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Moet lukken, zeker onder leiding van onze geweldige dirigent Gezinus Veldman!

Voor ons Kerstconcert op donderdagavond 22 december, eveneens in Irene, zoeken we vrouwen! Dat vergt wat meer voorbereiding, dus worden er zo'n acht repetities georganiseerd in november en december, afwisselend op de vroege vrijdagavond en wat later op de zaterdagochtend. Voor dit Kerstvrouwenkoor kunnen meisjes en vrouwen zich nu al aanmelden. 

Dames en heren, aanmelden kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bellen kan ook: 0546-642191