Een nieuw seizoen!

Net zoals veel andere verenigingen begint ook ons koor in september weer vol goede moed aan zijn repetities. Op donderdag 6 september is de eerste vanaf 19.45 uur in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Onderbroken door een prettige pauze duurt die tot 22.00 uur. Tussen de bedrijven door laat dirigent Gezinus Veldman zijn improvisatietalent horen op de piano, en alleen al daarom zijn de repetities altijd een feest.

Het 100 man tellende koor bereidt zich onder andere voor op twee Kerstconcerten in Papendrecht en Vroomshoop, en op een Nieuwjaarsconcert in Den Ham. Al ruim daarvoor werkt het koor mee aan de 13e en 14e voorstelling van De Winterkraaien in de Voorveghter in Hardenberg, op 1 en 2 november. Een bijzondere ervaring om als koor in een theateromgeving op te treden bij die succesvolle serie Winterkraaien.

We willen ons ledental graag op peil houden, dus mannen die van zingen houden worden met applaus begroet. En dan is er alle kans dat u al mee gaat zingen bij De Winterkraaien in november! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191. Of kom gewoon binnen lopen en sfeer proeven.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN