CMK_banner_04.jpg

Drie mannenkoren concert in Westerhaar.

3 mannenkoren concert WesterhaarHet Christelijk Mannenkoor Vroomshoop heeft onlangs meegewerkt aan het drie mannenkoren concert in de Hervormde kerk te Westerhaar. Dit concert vond plaats ter gelegenheid van het jubileum van het Christelijk Mannenkoor Westerhaar. Het unieke concert, dat werd uitgevoerd door de drie Christelijke Mannenkoren uit de gemeente Twenterand,  werd door een groot aantal liefhebbers bezocht . De burgemeester van de gemeente Twenterand en zijn echtgenote waren ook aanwezig.

De kerk in Westerhaar was goed bezet. Het eerste optreden werd uitgevoerd door het Christelijk Mannenkoor Westerhaar, gevolgd door het Christelijk Mannenkoor Vriezenveen. Ons koor vervolmaakte het geheel door als laatste koor een aantal liederen te zingen.

Het enthousiaste publiek genoot van de uitvoering van “Delilah” van Les Ree, Barry Mason en Sylvan Whittinggham in een arrangement van Gezinus Veldman, maar niet minder van “Anthem” uit de musical Chess. Naast deze nummers werd Psalm 148, “You raise me up” en “Hear, O People” ten gehore gebracht.

Het concert werd op een indrukwekkende manier afgesloten met “Dank Sei Dir Herr” van G.F. Händel, dat door de gezamenlijke koren met ruim 150 mannen werd vertolkt.

{gallery}2010/concert_westerhaar{/gallery}