CMK_banner_02.jpg

Laatste nieuws

Ook het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop levert een bijdrage aan de WAK, de Week van de Amateurkunst. Want donderdagavond 19 mei houdt het koor een open repetitie in de RK kerk in Geerdijk. Dirigent Gezinus Veldman zal er ongetwijfeld weer een verrassende avond van maken.
Lees meer...

v_d_VegtHenk van der Vegt had nooit iets met een mannenkoor. Hij wist wel dat er in Vroomshoop ook een mannenkoor bestond. Maar om je nou te verplichten om elke donderdagavond te gaan zingen, dat zag Henk absoluut niet zitten. Vrijheid is het devies!
Maar Henk z’n vrouw dacht er anders over! Zo’n 10 jaar geleden gaf het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een bijzonder concert in de toenmalige tennishal. Het concert kreeg als titel: “Night of the Vroms”. Henk zijn vrouw maakte Henk hierop attent en vroeg of ze samen niet eens naar zo’n concert konden gaan. Ach ja, waarom ook niet, was Henk z’n reactie.

Lees meer...

v_d_VeenRien van der Veen, geboren in Vroomshoop en wonend in Den Ham, weet ervan mee te praten. Ongeveer 30 jaar geleden is Rien een korte periode lid geweest van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Gezinus Veldman begeleidde het koor toen nog op de piano. Alle Roodbergen was de dirigent. Toen had Rien van de Veen teveel hobby’s. Hij was voetbaltrainer, elftalverzorger en was actief lid van de Wielertoerclub in Vroomshoop. Zingen viel toen niet te combineren met zijn sportieve activiteiten. Maar altijd heeft hij gezegd tegen zijn vrouw en anderen: “Als ik stop met voetballen word ik weer lid van het mannenkoor in Vroomshoop.”

 

Lees meer...

Vorig jaar bracht het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop de CD “Via Dolorosa” uit.  Een fantastische opname met Ingetogen muziek behorend bij de Passie- en Paastijd.  Deze fraai vorm gegeven CD is ook dit jaar te koop bij de leden van het mannenkoor,  boekhandel Bruna,  CD shop Entjes en de Evangelische Boekhandel allen in Vroomshoop. Daarnaast eveneens bij De Readshop en bakkerij Kaptein beiden in Den Ham. De prijs van deze unieke CD is slechts € 15,--.

Lees meer...