CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-12-2017
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 13-01-2018
20:00 uur

Laatste nieuws

henk haanHenk Haan, alweer ruim een half jaar lid van ons mannenkoor. Nooit interesse gehad in het mannenkoor, totdat hij door een kameraad erop gewezen werd dat er weer een projectkoor zou worden samengesteld. Nooit een concert van het koor bijgewoond. Hoe is het toch mogelijk!? “Nou ja, je bent bijna 65 en je werk als kraanmachinist zit er bijna op, dus waarom niet eens een keer een beetje gek doen!”, dacht Henk Haan.

En van een beetje gek doen werd Henk helemaal gek op het mannenkoor!! Prachtig vond hij het om met het projectkoor voor het Glazen Café mee te doen. Die ongedwongen sfeer, de ontspanning die muziek maken oplevert en al die verschillende mannen om je heen bracht Henk er toe om eens een repetitieavond bij te wonen.

Lees meer...

Vrijdag de 13eVrijdag 13 mei 2011 werd er een uniek concert gegeven in de Hervormde Kerk van Den Ham, georganiseerd door Muziekvereniging Juliana uit Den Ham en door onze Jubileumcommissie, bestaande uit Jan Voortman, Gerrit Hengstman, Gerrit Jansen, Henk Jansen en Fred van Essen. Het concert was bijzonder omdat het Mannenkoor Die Liedertafel uit Adorf  en de Spielmanns- und Musikzug Adorf beide uit het Sauerland in Duitsland aan dit vriendschapconcert meewerkten.

Lees meer...

awesselsDat is echt geen dagelijkse gebeurtenis, maar in Vroomshoop gebeurt dit gewoon!!
Albert Wessels is al jarenlang betrokken bij zang en muziek. En dat terwijl hij nog jong genoemd mag worden!
Via een kinderkoor, een jongerenkoor en de Gospelgroep Rejoice is sinds 1 februari 2011 Albert Wessels lid van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop.

 

 

Lees meer...

v_d_VegtHenk van der Vegt had nooit iets met een mannenkoor. Hij wist wel dat er in Vroomshoop ook een mannenkoor bestond. Maar om je nou te verplichten om elke donderdagavond te gaan zingen, dat zag Henk absoluut niet zitten. Vrijheid is het devies!
Maar Henk z’n vrouw dacht er anders over! Zo’n 10 jaar geleden gaf het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een bijzonder concert in de toenmalige tennishal. Het concert kreeg als titel: “Night of the Vroms”. Henk zijn vrouw maakte Henk hierop attent en vroeg of ze samen niet eens naar zo’n concert konden gaan. Ach ja, waarom ook niet, was Henk z’n reactie.

Lees meer...