CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Repetitie
Op 22-03-2018
19:45 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde RK kerk Geesteren

Op 28-03-2018
20:30 uur

Laatste nieuws

v_d_VegtHenk van der Vegt had nooit iets met een mannenkoor. Hij wist wel dat er in Vroomshoop ook een mannenkoor bestond. Maar om je nou te verplichten om elke donderdagavond te gaan zingen, dat zag Henk absoluut niet zitten. Vrijheid is het devies!
Maar Henk z’n vrouw dacht er anders over! Zo’n 10 jaar geleden gaf het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een bijzonder concert in de toenmalige tennishal. Het concert kreeg als titel: “Night of the Vroms”. Henk zijn vrouw maakte Henk hierop attent en vroeg of ze samen niet eens naar zo’n concert konden gaan. Ach ja, waarom ook niet, was Henk z’n reactie.

Lees meer...

v_d_VeenRien van der Veen, geboren in Vroomshoop en wonend in Den Ham, weet ervan mee te praten. Ongeveer 30 jaar geleden is Rien een korte periode lid geweest van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Gezinus Veldman begeleidde het koor toen nog op de piano. Alle Roodbergen was de dirigent. Toen had Rien van de Veen teveel hobby’s. Hij was voetbaltrainer, elftalverzorger en was actief lid van de Wielertoerclub in Vroomshoop. Zingen viel toen niet te combineren met zijn sportieve activiteiten. Maar altijd heeft hij gezegd tegen zijn vrouw en anderen: “Als ik stop met voetballen word ik weer lid van het mannenkoor in Vroomshoop.”

 

Lees meer...

Vorig jaar bracht het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop de CD “Via Dolorosa” uit.  Een fantastische opname met Ingetogen muziek behorend bij de Passie- en Paastijd.  Deze fraai vorm gegeven CD is ook dit jaar te koop bij de leden van het mannenkoor,  boekhandel Bruna,  CD shop Entjes en de Evangelische Boekhandel allen in Vroomshoop. Daarnaast eveneens bij De Readshop en bakkerij Kaptein beiden in Den Ham. De prijs van deze unieke CD is slechts € 15,--.

Lees meer...

HeukelsPeter Heukels heeft een aantal jaren geleden zijn huisartsenpraktijk in Den Ham beëindigd.Nog steeds werkt hij her en der als vervangend huisarts in de regio, maar beschikt wel
over meer vrije tijd.Naast diverse andere hobby’s, zoals zeilen, bezocht hij nog niet zo lang geleden een concert van het Christelijk Hardenbergs Mannenkoor in het kader van het 50 jarig jubileum van dit koor.Dit inspireerde hem om eens een repetitie van ons Christelijk Mannenkoor Vroomshoopte gaan bijwonen.

Lees meer...

Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop jubileert in 2011. In dit kader worden dit jaar een aantal activiteiten voorbereid. Een van de activiteiten is een receptie, die gehouden wordt op 5 maart 2011 van 15.30 uur – 17.30 uur in het Gereformeerd Kerkelijk Centrum “Irene”, Julianastraat 27 in Vroomshoop. Iedereen die het koor een warm hart toedraagt is hiervoor hartelijk uitgenodigd. Oud-leden en weduwen van oud-leden zijn tijdens de receptie van harte welkom.

Lees meer...