CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Repetitie
Op 22-03-2018
19:45 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde RK kerk Geesteren

Op 28-03-2018
20:30 uur

Laatste nieuws

ConcertVandaag heeft het Christelijk Mannenkoor een concert gehouden van 17:00 tot 18:00 in de Gereformeerde Kerk te Vroomshoop. Het Mannenkoor werd aangevuld door een projectkoor, wat het totaal aantal zangers op 170 bracht. Dit megakoor heeft een gevarieerd programma ten gehore gebracht met waaronder de nummers My Music, You raise me up, Dear Father, Dorp naar mijn Hart en Conquest of Paradise.

Lees meer...

HHerm_Nieuwlaarerm Nieuwlaar van de Kalkwijk in Vroomshoop is al weer een aantal weken lid van ons mannenkoor. En met heel veel plezier.
Herm is een echte liefhebber. Hij bezoekt al jaren de concerten van ons Christelijke Mannenkoor Vroomshoop. Hij vindt zingen altijd al mooi en zal het T.V. programma “Nederland Zingt” niet snel overslaan.

Lees meer...

logo-3fmseriousrequest-2008Net als in 2008 wordt ook dit jaar Het Glazen Café in Vroomshoop georganiseerd. Dat is een actie, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan Het Glazen Café. Dit initiatief, gebaseerd op het idee van het Glazen Huis van Radio 3FM, wordt georganiseerd in en rond café Kremer in Vroomshoop. Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop wil graag een bijdrage leveren aan dit uitstekende initiatief door het organiseren van een extra concert in de Gereformeerde Kerk Irene te Vroomshoop op maandag 20 december 2010 van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Lees meer...

Korendag VriezenveenZaterdag 11 september werkte het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop mee aan een Korendag in Vriezenveen.
Deze dag was georganiseerd door het mannenkoor uit Vriezenveen, dat dit jaar zijn 90-jarig bestaan viert. De dag viel samen met de Open Monumentendag.

Lees meer...

Gerrit Jansen en Klaas Dragt bij Delta FMWoensdag 1 september kregen Gerrit Jansen en Klaas Dragt de mogelijkheid in het programma Kerklokaal van Delta FM aan interviewer René Klunder  iets te vertellen over de activiteiten van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Dit programma Kerklokaal wordt iedere woensdagavond uitgezonden van 19  tot 20 uur.

Klaas benutte deze gelegenheid door de luisteraars attent te maken op het Glazen Café Concert, dat het mannenkoor op 20 december zal geven. De opbrengst van dit concert waaraan Gezinus Veldman, Anton Bonte, Joost Visser en Dick Kremer belangeloos meewerken, is bestemd voor het Glazen Café, dat is afgeleid van de landelijke actie Het Glazen Huis.

Lees meer...