CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Eerste repetitie na vakan...

Op 06-09-2018
19:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Laatste nieuws

Vrijdag de 13eVrijdag 13 mei 2011 werd er een uniek concert gegeven in de Hervormde Kerk van Den Ham, georganiseerd door Muziekvereniging Juliana uit Den Ham en door onze Jubileumcommissie, bestaande uit Jan Voortman, Gerrit Hengstman, Gerrit Jansen, Henk Jansen en Fred van Essen. Het concert was bijzonder omdat het Mannenkoor Die Liedertafel uit Adorf  en de Spielmanns- und Musikzug Adorf beide uit het Sauerland in Duitsland aan dit vriendschapconcert meewerkten.

Lees meer...

awesselsDat is echt geen dagelijkse gebeurtenis, maar in Vroomshoop gebeurt dit gewoon!!
Albert Wessels is al jarenlang betrokken bij zang en muziek. En dat terwijl hij nog jong genoemd mag worden!
Via een kinderkoor, een jongerenkoor en de Gospelgroep Rejoice is sinds 1 februari 2011 Albert Wessels lid van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop.

 

 

Lees meer...

v_d_VegtHenk van der Vegt had nooit iets met een mannenkoor. Hij wist wel dat er in Vroomshoop ook een mannenkoor bestond. Maar om je nou te verplichten om elke donderdagavond te gaan zingen, dat zag Henk absoluut niet zitten. Vrijheid is het devies!
Maar Henk z’n vrouw dacht er anders over! Zo’n 10 jaar geleden gaf het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop een bijzonder concert in de toenmalige tennishal. Het concert kreeg als titel: “Night of the Vroms”. Henk zijn vrouw maakte Henk hierop attent en vroeg of ze samen niet eens naar zo’n concert konden gaan. Ach ja, waarom ook niet, was Henk z’n reactie.

Lees meer...

v_d_VeenRien van der Veen, geboren in Vroomshoop en wonend in Den Ham, weet ervan mee te praten. Ongeveer 30 jaar geleden is Rien een korte periode lid geweest van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. Gezinus Veldman begeleidde het koor toen nog op de piano. Alle Roodbergen was de dirigent. Toen had Rien van de Veen teveel hobby’s. Hij was voetbaltrainer, elftalverzorger en was actief lid van de Wielertoerclub in Vroomshoop. Zingen viel toen niet te combineren met zijn sportieve activiteiten. Maar altijd heeft hij gezegd tegen zijn vrouw en anderen: “Als ik stop met voetballen word ik weer lid van het mannenkoor in Vroomshoop.”

 

Lees meer...