CMK_banner_04.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 25-10-2018
20:45 uur

Volgende concert/medewerking

Theatervoorstelling De Winterkraaien

Op 01-11-2018
20:15 uur

Laatste nieuws

In een afgeladen, stampvolle en mooi aangeklede Hervormde kerk in Den Ham verzorgde het ChristelijkConcert met Ernst Daniel Smid Mannenkoor Vroomshoop op zaterdagavond 8 oktober een spetterend Jubileumconcert.
Om het 60-jarig bestaan van het koor extra luister bij te zetten was niemand minder dan de bekende bariton Ernst Daniël Smid gecontracteerd en deze liet horen én zien dat hij zijn naam en faam in alle opzichten waard was. Hij trok alle zangregisters open en liet het publiek uit volle borst meezingen bij zijn solo “Mijn Dorp” van Wim Sonneveld (“langs het tuinpad van mijn vader”). Hij ontdekte ook dat een van de leden van het koor, Albert Wessels, had geschitterd in zijn tv-programma ‘Una Voce Particolare” en volkomen onverwacht mocht Albert zijn optreden herhalen voor de volle zaal in Den Ham, wat hem een ovationeel applaus opleverde.

 

Lees meer...

henk haanHenk Haan, alweer ruim een half jaar lid van ons mannenkoor. Nooit interesse gehad in het mannenkoor, totdat hij door een kameraad erop gewezen werd dat er weer een projectkoor zou worden samengesteld. Nooit een concert van het koor bijgewoond. Hoe is het toch mogelijk!? “Nou ja, je bent bijna 65 en je werk als kraanmachinist zit er bijna op, dus waarom niet eens een keer een beetje gek doen!”, dacht Henk Haan.

En van een beetje gek doen werd Henk helemaal gek op het mannenkoor!! Prachtig vond hij het om met het projectkoor voor het Glazen Café mee te doen. Die ongedwongen sfeer, de ontspanning die muziek maken oplevert en al die verschillende mannen om je heen bracht Henk er toe om eens een repetitieavond bij te wonen.

Lees meer...

Vrijdag de 13eVrijdag 13 mei 2011 werd er een uniek concert gegeven in de Hervormde Kerk van Den Ham, georganiseerd door Muziekvereniging Juliana uit Den Ham en door onze Jubileumcommissie, bestaande uit Jan Voortman, Gerrit Hengstman, Gerrit Jansen, Henk Jansen en Fred van Essen. Het concert was bijzonder omdat het Mannenkoor Die Liedertafel uit Adorf  en de Spielmanns- und Musikzug Adorf beide uit het Sauerland in Duitsland aan dit vriendschapconcert meewerkten.

Lees meer...

awesselsDat is echt geen dagelijkse gebeurtenis, maar in Vroomshoop gebeurt dit gewoon!!
Albert Wessels is al jarenlang betrokken bij zang en muziek. En dat terwijl hij nog jong genoemd mag worden!
Via een kinderkoor, een jongerenkoor en de Gospelgroep Rejoice is sinds 1 februari 2011 Albert Wessels lid van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop.

 

 

Lees meer...