CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-03-2019
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Passiestonde

Op 17-04-2019
20:30 uur

Laatste nieuws

Na de Passiestonde van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop op 1 april 2010 in de Ned. Herv. Kerk te Vroomshoop, werd het eerste exemplaar van de nieuwste CD, die de naam “Via Dolorosa” heeft meegekregen,  aangeboden aan de burgemeester van Twenterand, de heer B. Kobes.
Vanaf 2 april 2010 is deze prachtige CD tegen € 15,-- te koop bij bij leden van het mannenkoor.

Lees meer...

Jubilarissen 25 jaar lid van CMK Vroomshoop.De voorzitter van het Christelijke Mannenkoor Vroomshoop, John de Vries, prees de heren Ruud Damstra uit Rijssen en Lou Brinkman uit Vroomshoop voor hun inzet en betrokkenheid bij het mannenkoor. Beiden zijn 25 jaar lid van het koor. De zilveren speld werd hun, onder een groot applaus, opgespeld door hun echtgenotes.

Lees meer...

CD opname in Hervormde KerkHet Christelijk Mannenkoor Vroomshoop heeft onlangs een CD opgenomen. Het repertoire van deze nieuwe CD is muziek rondom de Passietijd. Op de donderdagavond voor Pasen organiseren de mannen van dit koor onder leiding van Gezinus Veldman al sinds vele jaren de welbekende ‘Passiestonde’. Uitgevoerd wordt dan een ingetogen programma van geestelijke muziek, passend in de tijd rond Pasen. Van dit programma is nu een CD opname gemaakt, die naar verwachting vanaf 1 april 2010 te koop is.

Lees meer...

Opname van de EO - Door de Wereld - Nel BenschopA.s zaterdag (13 februari) komt er een uitzending van het EO programma Door de wereld op tv waarin tevens opnamen zijn gemaakt bij het Chr. Mannenkoor Vroomshoop. Het programma besteed aandacht aan dichteres Nel Benschop die vijf geleden is overleden. Gezinus Veldman heeft een arrangement gemaakt op het gedicht van Nel Benschop. Het CMK Vroomshoop zingt dit lied, onder begeleiding van Gezinus Veldman.

Lees meer...

Ter ere van het 150 jarig jubileum van het dorp Vroomshoop heeft het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop twee keer een concert gegeven onder de naam: “De Muzikale Diamant”. Voor deze gelegenheid was ook een projectkoor gevormd van meer dan 100 mannen uit Vroomshoop en omgeving, die na een aantal intensieve repetities, met enthousiasme klank en kleur hebben gegeven aan deze twee concerten.

Lees meer...