Geen Kerstconcert

Het is voor een koor een van ergste dingen die kunnen gebeuren: de afgelasting van concerten. Want dat is waar je met de wekelijkse repetities naar toewerkt: een concert geven. Nog mooier: een concert geven voor een volle zaal.

Maar helaas corona speelt ons parten. Met alle beperkingen die er zijn gaat het ons niet lukken een volwaardig Kerstconcert te organiseren. Want waar laten we 100 koorleden? En waar laten we ons dierbare publiek? Er zit dus niets anders op: geen concert op 17 december in kerkelijk centrum Irene. Jammer dat we ons niet kunnen laten horen. Jammer dat soliste Noortje van Middelkoop niet kan schitteren. Jammer ook voor onze eigen koorsolist Albert Wessels, die ook stond ingepland.

We proberen nu maar alles op alles te zetten om het Nieuwjaarsconcert op 15 januari in de hervormde kerk te Den Ham doorgang te laten vinden. In de repetities hebben we ons inmiddels gestort op het bijbehorende repertoire. En nu maar hopen dat medio januari het coronavirus tot rust is gekomen...

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN