Geslaagde Open Repetitie

Op donderdagavond 22 juni organiseerden we weer een open repetitie. Na een onderbreking vanwege corona pakten we deze traditie weer op. We mochten bewoners en hun begeleiders begroeten uit verzorgingscentra uit Vroomshoop, Den Ham en omgeving. En ook andere belangstellenden waren aanwezig,

Dirigent Gezinus Veldman maakte er een leerzame en onderhoudende repetitie van. Hij liet bijvoorbeeld de vier partijen van ons mannenkoor eerst apart van elkaar zingen. Dat ging van de zware stemmen van de 2e bassen, via de 1e bassen (baritons) en de 2e tenoren naar de hoge stemmen van de 1e tenoren. Opvallend hoe harmonieus het klonk als die vier stemhoogtes daarna samen gingen zingen.  De bezoekers konden ook zelf geregeld meezingen met het koor, en onze koorsolist Albert Wessels was weer goed op dreef.

De bezoekers vertelden ons na afloop dat ze een mooie avond hadden gehad. Dat gold blijkbaar ook voor een aantal aanwezige mannen, die zo enthousiast waren dat ze besloten lid te worden van ons koor. Uiteraard heten we ze van harte welkom, nu meteen al bij de volgende repetitie of na de zomervakantie. 

Ook interesse om lid te worden? Dit is een ideaal moment om je aan te melden. Zie onderaan deze pagina (scrol eventueel even naar beneden) voor de juiste informatie. Je kunt ons ook horen zingen op zaterdag 8 juli in de hervormde kerk te Den Ham, 's middags van 15.30 tot 16.15 uur. Ook dan is de entree gratis.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN