Inzamelactie oud papier

rommelAl vele jaren zamelt ons koor met veel plezier het oud papier in. Elke eerste zaterdagochtend van de maand staan onze leden tussen 9 en 12 uur weer klaar bij de tijdelijke containers op het winkelplein aan het Linderflier en op het parkeerterrein bij De Haere/Bouwhuis (Vogelkers). Ook op zaterdag 3 oktober is dat het geval.

De inwoners kunnen hun oud papier ook kwijt in onze vaste containers op de parkeerplaats bij Expert Berkhof aan de Tonnendijk (tijdens winkeltijden), en op het terrein van de Larcom aan de Karel Doormanlaan tussen de studio van Delta FM en de brandweerkazerne (tijdens werktijden). 

De papierprijzen staan helaas onder druk. Karton drukt de prijs nog meer. Alleen karton van particulieren is van gemeentewege toegestaan, bedrijven moeten hun karton naar het milieupark afvoeren. 

Het zou prettig zijn als dozen in elkaar gevouwen worden aangeleverd. Lucht levert immers niets op. En het zou ook fijn zijn als de papiercontainers niet als afvalbak worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld op bijgaande foto te zien is. Dit soort asociaal gedrag levert het mannenkoor alleen maar een afgekeurde container op, met als gevolg dat de kosten hoger zijn dan de opbrengst. Alle welwillende inwoners, en die zijn gelukkig in de meerderheid: alvast hartelijk dank voor uw medewerking! 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN