Zomeravondconcert is uitverkocht!

Ons Nieuwjaarsconcert ging niet door, maar in plaats daarvan houden we nu een Zomeravondconcert op vrijdag 17 juni in de hervormde kerk in Den Ham. Het anderhalf uur durende concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.15 uur.

Niemand minder dan de landelijk bekende sopraan Francis van Broekhuizen is deze keer te gast. Ze schitterde in vele opera’s en wie kent haar niet van programma’s als De Slimste Mens en De Verraders, of als vaste gast in de ‘5 uurshow’ van SBS6. In ‘De ochtend van 4’ bij Margriet Vroomans heeft ze op maandagochtend op NPO4 haar eigen rubriek. Ze zingt tijdens het Zomeravondconcert ongetwijfeld een van haar lievelingsliederen uit The Sound of Music, waarin ze de rol van moeder-overste vervulde: ‘Climb ev'ry mountain!’

Ook Obed Redder op slagwerk (spelend bij het top-slagwerkensemble SDG Ommen) is van de partij, evenals bariton Albert Wessels, de solist van ons koor.
Gezinus Veldman, pianist en de dirigent van het koor, zorgde weer voor een boeiend programma, waarbij het genieten is van mooie muziek en gevarieerde koorzang. Een kleine greep uit het programma:

‘Zee’ van Toon Hermans,  ‘Jesus bleibet meine Freude’ van J.S. Bach, het bekende songfestivallied ‘Ein bisschen Frieden’, ‘Give me my song’ van ABBA-zanger Benny Anderson, ‘Bridge over troubled water’ van Paul Simon, het jazzy nummer ‘Just a closer walk with Thee’, en als afsluiting ‘Dit prachtige land’ uit de muzikale vertelling ‘Droom de dag’ over de sage van de Groene Jager.

HET CONCERT IS INMIDDELS UITVERKOCHT.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN