Klein concert in Dorpskerk Den Ham

Nog één keer laten we ons dit seizoen horen, daarna gaan we op vakantie. Die laatste keer is in de hervormde kerk in Den Ham, op zaterdag 8 juli van 15.30 - 16.15 uur.

De Commissie Kerk Open organiseert gedurende de zomermaanden een aantal concerten op de zaterdagmiddagen in deze kerk, en ons koor verzorgt ook één van de optredens. Voorafgaande aan het concert is de kerk al open vanaf 14.00 uur en kunnen bezoekers in alle rust de kerk bezoeken voor een moment van stilte en bezinning.

Iedereen is uiteraard welkom. De entree is gratis. Het is een mooie manier om ons koor tijdens een ontspannend uurtje in actie te zien en te horen. Ook een prima gelegenheid voor geïnteresseerde mannen zich na de zomervakantie als lid aan te melden. Recent hebben zo'n vijf mannen te kennen gegeven lid te willen worden. Het maakt het nog gemakkelijker ook voor andere mannen zich bij ons koor te voegen.

Er wordt onder leiding van dirigent Gezinus Veldman serieus gerepeteerd, maar er is ook altijd tijd voor ontspanning en om elkaar te ontmoeten. We starten weer op donderdagavond 31 augustus in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop.
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191. Van harte welkom!

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN