Na Kerstconcert op weg naar Nieuwjaarsconcert

Zo'n 350 mensen bezochten afgelopen vrijdag 15 december ons Kerstconcert in een fraai verlichte kerkzaal van kerkelijk centrum Irene.

Onze dirigent leidde ons koor zoals altijd weer bekwaam en enthousiast door alle muziekstukken. En hij leverde zelf ook een prachtige bijdrage met zijn improvisatie van 'Weinachten für Elise'. Ook de samenwerking tussen hem, violist Hrayr Ter-Sargsyan uit Vriezenveen en onze 2e tenor Henri Westerink klonk als een (buis)klok. En bariton Albert Wessels leverde als onze betrouwbare, onverstoorbare solist weer mooi en degelijk werk af. Sommige liederen waren ingetogen, want wat was ‘Guten Abend, Stille Nacht’ mooi. Sommige stukken waren uitbundig: Going to Bethlehem! De ‘Drummer boy’ viel zoals altijd enorm in de smaak bij het publiek.

Nieuwjaarsconcert
Het Kerstconcert is voorbij en dus gaan we ons nu voorbereiden op het Nieuwjaarsconcert, op zaterdag 13 januari in de hervormde kerk te Den Ham. We verheugen ons bijzonder op de komst van de in Noord-Rusland opgegroeide, maar in München wonende sopraan Ekaterina Isachenko. Gezinus hoorde haar tijdens een optreden zingen, en dat klonk zo geweldig dat hij voorstelde haar naar Den Ham te halen. En zo geschiedde. Als alles op zijn plaats valt wordt het een bijzondere belevenis. 

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze eigen koorleden, maar zoals altijd ook bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. De kaarten kosten € 10,00 per stuk. Bezoekers die verder weg wonen kunnen kaarten reserveren, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN