Opgewekte stemming bij Ledenvergadering

Afgelopen donderdag werd er niet gezongen, maar hielden we onze 73e ledenvergadering. Nog twee jaar te gaan, en het 76-jarig jubileum dient zich aan.

Voorzitter Niek Kop leidde de 70 aanwezige koorleden bekwaam door de agenda. In totaal telt ons koor nog steeds zo'n 100 leden, dankzij de komst van een flink aantal nieuwe zangers. Financiële zorgen zijn er momenteel ook niet, vanwege de inzameling van oud papier. Het koor prijst zich gelukkig met dirigent Gezinus Veldman, die al meer dan 25 jaar leiding geeft aan de 1e en 2 tenoren,  baritons en bassen.

Er werden drie jubilarissen gehuldigd. Henjo Lemans en  Réne Webbink zijn beiden nu 25 jaar lid, en Dick Steen vierde zijn 50-jarige jubileum. 
De kroon spande echter Bertus Tekkelenburg, die al liefst 65 jaar lid is. Hij vervulde in al die jaren diverse functies binnen ons koor en is nog steeds actief als muziekbeheerder. Hij werd onder luid applaus benoemd tot erelid.

Vorig jaar mochten we meewerken aan de officiële viering van Bevrijdingsdag in de Dominicanenkerk in Zwolle. Dat werd live uitgezonden op RTV Oost. 

Dit jaar heeft ons koor al twee stijlvolle Passiestonden achter de rug in Geesteren en Vroomshoop.
Op donderdagavond 30 mei staat er van 19-20 uur een Open repetitie op het programma in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Een mooie gelegenheid om eens te proeven en te horen hoe zo’n koor repeteert. Bezoekers hebben gratis entree, en krijgen na afloop zelfs koffie of thee toe. Ook een goed moment om lid te worden van dit gezellige maar ook gedisciplineerde koor!
Op zaterdagmiddag 13 juli wordt het zangseizoen afgesloten met een middagconcert in de hervormde kerk te Den Ham.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN