Passiestonden in Geesteren en Vroomshoop

We gaan weer van start! Samen met onze dirigent hervatte we op donderdag 29 februari de repetities weer!

Het betekent ook dat ons weer gaan voorbereiden op de uitvoering van twee Passiestonden, namelijk op woensdag 27 maart voor de 10e keer in de R.K. St. Pancratiuskerk te Geesteren, en op donderdag 28 maart voor de 25e keer in kerkelijk centrum Het Anker te Vroomshoop. Deze passiestonden beginnen om 20.30 uur en duren zoals het woord al zegt één uur. De entree daarvoor bedraagt € 5,00, contant te betalen bij de ingang van de kerk.

Het koor zal onder andere ten gehore brengen: 'Midden in de dood het leven', 'Jesus bleibet meine Freude', 'Agnus Dei', en 'Nader mijn God bij U'
Halverwege is er een moment van stilte, voorafgegaan door 'In manus tuas Pater'. Als afsluiting klinkt het 'Lift high the Cross', dat samen met de bezoekers zal worden gezongen.    

Enkele jaren geleden is een cd opgenomen in Het Anker te Vroomshoop, waarop veel van deze prachtige muziek te horen is. Deze cd 'Via Dolorosa' is te koop voor slechts € 5,00. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om in het bezit te komen van deze cd. Ook de cd 'In Concert' is nog steeds te koop.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN