Stem je ook op ons bij Rabo ClubSupport actie?

rabobankHet Chr. Mannenkoor Vroomshoop doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. Met deze actie biedt de Rabobank Noord en West Twente kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Dat spreekt ook onze vereniging aan! Want volgend jaar bestaat ons koor 70 jaar. En dat zouden we heel graag feestelijk willen vieren met bijzondere acties en bijzondere concerten. Dat alles natuurlijk in de hoop dat het coronavirus dan overwonnen is. Het is een moeilijk jaar voor zang- en muziekverenigingen, voor cultuur in het algemeen. Begin 2020 konden we nog een prachtig Nieuwjaarsconcert geven in een afgeladen hervormde kerk in Den Ham, daarna moesten we alle andere optredens cancelen.

Heel voorzichtig hopen we begin 2021 toch een Nieuwjaarsconcert te kunnen geven, in welke vorm dan ook. En heel voorzichtig hopen we daarna nog meer bijzondere dingen te kunnen doen. Toch een vervolg op 18 zeer succesvolle Winterkraaien? Of een mogelijke opvolger daarvan? Onze ingetogen Passiestondes? Of een sfeervol kerstconcert? Wij hopen het, van harte! Helpt u ons daarbij met uw stem? In deze moeilijke tijden kunnen we die prima gebruiken. En dan danken wij u, van harte! 

Bent u lid van de Rabobank Noord en West Twente? Dan ontvangt u (binnenkort) bericht van de bank hoe u kunt stemmen. De actie loopt tot 25 oktober. Wie alleen maar bankiert bij de bank, mag helaas niet stemmen.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN