We zingen weer!

Er komt een eind aan de beperkende regels voor koren. Dit mondkapje kan in het archief. De anderhalve meter geldt niet meer, en dat is bijzonder prettig, want samen zingen doe je ook dankzij de stemmen van de mannen om je heen. Dat zorgt ervoor - als het goed is - dat er harmonie ontstaat in de koorzang.

Die harmonie hebben we sowieso kunnen bewaren want ons koor is nog steeds bijna 100 mannen groot. En met al die mannen staan we weer in de startblokken om muziek in te studeren. Dat betekent dat we ook weer aan uitvoeringen en concerten beginnen te denken. Begin april is onze medewerking gevraagd voor het bevrijdingsconcert en daarna komen ook de Passiestonden eraan. We zijn begonnen met de voorbereidingen! Ja, en als we dan toch aan het plannen zijn: op 17 juni gaan we een zomeravondconcert geven. Niemand minder dan de bekende sopraan Francis van Broekhuizen werkt daaraan mee. En er komt ook een prachtige theatervoorstelling aan: “Steen voor Steen” is de titel. Dit staat op ons lijstje:

10 april Bevrijdingsdienst Het Anker Vroomshoop
13 april Passiestonde RK kerk Geesteren
14 april Passiestonde Het Anker Vroomshoop
17 juni
Zomeravondconcert NH kerk Den Ham
30 september en
1, 14, 15 oktober
Theaterproductie
Steen voor Steen
Het Punt Vroomshoop
16 december Kerstconcert Irene Vroomshoop
14 januari 2023 Nieuwjaarsconcert NH kerk Den Ham

 

Heb je zin om lid te worden, om mee te zingen? Het is nu een prima moment om aan te schuiven. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0546-642191. Van harte welkom!

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN