Het CMK Vroomshoop zingt voor het goede doel, zing mee!

logo-3fmseriousrequestNet als in 2008 wordt ook dit jaar Het Glazen Café in Vroomshoop georganiseerd.
Dat is een actie, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan Het Glazen Café. Dit initiatief, gebaseerd op het idee van het Glazen Huis van Radio 3FM, wordt georganiseerd in en rond café Kremer in Vroomshoop. Ook Delta FM verleent zijn medewerking.Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop wil graag een bijdrage leveren aan dit uitstekende initiatief door het organiseren van een extra concert in de Gereformeerde Kerk Irene te Vroomshoop op 20 december 2010 van 17.00 uur tot 18.00 uur. Opnieuw zal een projectkoor aan dit evenement meedoen.


Inmiddels staat vast, dat het initiatief van Het Glazen Café ook in 2010 wordt georganiseerd. Deze actie leverde in 2008 ruim € 23.000,-- voor het Rode Kruis op. Ook in 2010 is de opbrengst bestemd voor het Rode Kruis.

Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop wil graag zijn bijdrage leveren om dit bedrag in 2010 te laten groeien. De eerste voorbereidingen voor het concert zijn al getroffen. Dirigent Gezinus Veldman heeft het idee opgevat om - net als vorig jaar met de Muzikale Diamant een projectkoor te vormen, dat samen met de ruim 100 mannen van het mannenkoor, een fantastisch eenmalig concert gaat verzorgen. Vanzelfsprekend is ook hierbij het doel om zoveel mogelijk geldmiddelen te kunnen doneren – via het Glazen Café – aan het Rode Kruis.

Het bestuur van het mannenkoor verwacht een projectkoor te kunnen samenstellen van ruim 75 projectkoorleden. Samen met de leden van het mannenkoor zal dat een megakoor vormen van 175 mannen, die een uur gezamenlijk zingen voor het goede doel.
Van de leden van het projectkoor wordt slechts een eenmalige minimale inzet verwacht op 20 december 2010 van 13.00 – 16.00 uur voor repetitie en natuurlijk voor het concert op diezelfde dag van 17.00 – 18.00 uur.

Nu al worden mannen die van zingen houden en bereid zijn om een dagdeel beschikbaar te stellen voor het goede doel: het Rode Kruis, gevraagd zich aan te melden bij
Jan Reefhuis, secretaris van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop, ’t Sumpel 16, 7683 AC Den Ham, tel. 0546-671911, e mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij
Klaas Dragt, Boshoek 27, 7681 GT Vroomshoop, tel. 0546-642191, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Leden van het projectkoor van de Muzikale Diamant zullen zich de kans niet laten ontnemen om opnieuw aan dit zangfestijn mee te werken.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN