Geen papiercontainer meer bij Bouwhuis/De Haere

De papierinzameling door ons koor wordt met ingang van 2024 gewijzigd. Want als gevolg van de hoge transportkosten van de papiercontainers is het niet langer rendabel de maandelijkse inzameling op de parkeerplaats bij makelaar Bouwhuis/fysiotherapie De Haere nog langer voort te zetten. De papiercontainer is dus met ingang van 2024 daar niet meer beschikbaar.

De papiercontainer op de parkeerplaats bij de Jumbo blijft wél gehandhaafd. Iedereen met oud papier blijft daar welkom op elke eerste zaterdagochtend van de maand, tussen 9.00 en 12.00 uur. De leden van het koor staan dus op zaterdag 6 januari weer klaar om oud papier en karton in ontvangst te nemen.

Oud papier of karton kan ook (bijna) elke dag worden gedeponeerd in onze twee vaste containers:
•    Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk, tijdens de openingstijden van de winkel (gebruik de loopdeur als het hek gesloten is).
•    Op het parkeerterrein van Praxis Bouwmarkt aan de Amerikalaan (tegenover de ambulancepost), alle dagen van de week.
      Hier werken we samen met de optochtcommissie De Doppe van carnavalsvereniging De Smoezen.

Verreweg de meeste mensen leveren schoon papier en karton aan. Maar helaas gooien sommigen ook piepschuim, bouwafval, plastic, etenswaren en andere rommel in de containers. Behalve dat dit nogal asociaal is, levert het ook veel extra werk en kosten op, met zelfs het risico dat een volle papiercontainer in zijn geheel wordt afgekeurd.  Het mannenkoor en De Doppe doen daarom een dringend beroep op iedereen geen afval in de papiercontainers te gooien. Vouw lege dozen strak op; dan is de container minder snel vol. En drankverpakkingen horen niet in de papiercontainer, maar thuis in de oranje pmd-container.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN