Veel nieuwe leden erbij

In juni 2023 hielden we een Open repetitie in k.c. Irene te Vroomshoop en in juli sloten we ons zangseizoen af met een vrij toegankelijk zaterdagmiddagconcert in de hervormde kerk te Den Ham. In beide gevallen kwamen veel bezoekers luisteren, en tot ons grote genoegen meldden zich voor en na de zomervakantie een flink aantal nieuwe leden. Door omstandigheden vertrokken er ook een paar leden, maar per saldo steeg ons ledental weer boven de 100. Geweldig dat ons koor weer verrijkt is met zo'n negen nieuwe leden. Want nieuwe leden brengen nieuw elan met zich mee, kijken met een frisse blik naar alles we doen, en zorgen er ook voor dat de gemiddelde leeftijd zakt!

We gaan samen met hen weer een mooie zangtijd tegemoet. We zijn volop in voorbereiding op ons Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop, waar onder andere de muziek te beluisteren zal zijn die we op 5 mei zongen tijdens de Nationale Viering van Bevrijdingsdag in de stijlvolle Dominicanenkerk in Zwolle. Net als op 5 mei zal Hrayr Ter-Sargsyan uit Vriezenveen weer voor de vioolbegeleiding zorgen.

En tijdens ons Nieuwjaarsconcert in de hervormde kerk te Den Ham kunt u kennismaken met de prachtige sopraan Ekaterina Isachenko, geboren ergens in het hoge noorden van Rusland, maar nu woonachtig in München in Duitsland. Daarover later meer.

En daarna gaan we in Hoogeveen toch nog een keer De Winterkraaien uitvoeren (na 18 keer in de theaters van Vroomshoop en Hardenberg), maar nu in een akoestische versie, dus zonder elektronische koorversterking. We zien weer uit naar de uitvoering van twee Passiestonden in Geesteren en Vroomshoop, en naar een optreden in het Bostheater bij Ommen samen met de mannenkoren uit Hoogeveen en Ommen.

Ook lid worden? Kom er maar bij! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN