Twee prachtige Passiestonden

Op 27 maart stond in de R.K. kerk in Geesteren de eerste van twee Passiestonden op ons koorprogramma. In de voorbereiding was veel aandacht en zorg besteed aan de opbouw van het (ingewikkelde) podium in Geesteren en aan de fraaie verlichting van de kerk. Een dag later herhaalde zich dat in kerkelijk centrum Het Anker te Vroomshoop.

Uiteraard besteedde onze dirigent veel aandacht en zorg aan de wijze waarop we onze liederen tijdens de Passiestonden zongen. Hoe dichterbij de beide data kwamen, hoe meer hij op de details hamerde. Dat leidde tot twee prachtige, maar ook bijzondere Passiestonden. Het was fijn om weer samen met onze dirigent Gezinus Veldman deze concerten te mogen geven. Ondanks halve repetities in de voorbereiding was de uitvoering van prima kwaliteit. Bovendien zorgde de grote deelname (liefst 80 koorleden zongen mee) ervoor dat waar nodig de liederen ook kracht uitstraalden.

Klaasjan Pullen zorgde met zijn altsaxofoon voor een grote bijdrage aan onze Passiestonden. Zijn meeslepende muziek gaf een extra dimensie aan de beide concerten.

We kijken dankbaar terug dat we in de week voor Pasen het lijden van Christus op deze manier mochten vertolken.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN