CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 16-12-2021
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 15-01-2022
20:00 uur

Noam StaalNa onze zeer geslaagde deelname aan De Winterkraaien maken we ons al weer op voor onze volgende concerten, namelijk twee Passiestondes in Geesteren en Vroomshoop. Dit een uur durend concert omvat muziek en zang die helemaal past in de Veertigdagentijd.

Dirigent en pianist Gezinus Veldman, de bedenker van de Passiestonde, wordt dit jaar muzikaal terzijde gestaan door de jonge cellist Noam Staal uit Amsterdam. Hij heeft o.a. meegespeeld bij het Orkest van het Oosten. Zie zijn website http://noamstaal87.wix.com/cello voor meer informatie.

Het koor zal een uur lang prachtige, ingetogen liederen zingen, zoals de negro spiritual He never said a mumbling word, Bei Dir ist das Licht van Dietrich Bonhoeffer, en Benedictus uit The Armed Man van Karl Jenkins. Vooral bij dat laatste nummer is de inbreng van de cellist van grote waarde. 

Op woensdag 23 maart wordt de Passiestonde voor de vierde keer opgevoerd in de rooms-katholieke kerk St. Pancratius te Geesteren. Op Witte Donderdag 24 maart wordt de Passiestonde voor de 19e keer uitgevoerd in kerkelijk centrum Het Anker (de hervormde kerk) aan de Hoofdstraat te Vroomshoop. Beide Passiestondes beginnen om 20.30 uur. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Het mannenkoor heeft de cd ‘Via Dolorosa’ opgenomen met uitsluitend passiemuziek. Deze cd kost slechts € 5,- en is verkrijgbaar na afloop van de Passiestondes. Mailen of bellen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 0546-642191.