CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 16-12-2021
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 15-01-2022
20:00 uur

bostheaterHet Ommer Mannenkoor, het Hoogeveens Chr. Mannenkoor en het Chr. Mannenkoor Vroomshoop hebben minstens drie kenmerken gemeenschappelijk. Want ze komen uit het oosten van Nederland, ze staan alle drie onder leiding van dirigent Gezinus Veldman én af en toe treden ze gezamenlijk op onder de naam Oost-Nederlands Mannenkoor

Deze drie koren tellen samen bijna 300 leden en een groot deel daarvan gaat op 9 juni 2018 voor u zingen in het Bostheater te Ommen.

Dit grote en bijzondere mannenkoor laat u een avond lang genieten van een zeer gevarieerd en verrassend programma; muziek uit diverse windstreken, bekende melodieën, dan weer opzwepend, dan weer ontroerend. Met elkaar staan ze garant voor een onvergetelijke muzikale avond. Op het programma staan onder andere het ‘Halleluja’ van Leonard Cohen, ‘One hand one heart’ uit de West Side Story van Leonard Berstein, en ‘Mull of Kintyre’  van Beatles-lid Paul McCartney.

Het concert in het Bostheater begint op zaterdag 9 juni om 20.00 uur en de toegang is gratis. Neem wel even een plastic (vuilnis)zak en een kussentje of deken mee, om op te zitten. Zie ook www.bostheaterommen.nl/programma

 

Route:
Voor de route naar het Bostheater kunt u het beste het volgende adres invoeren in de navigatie: Besthemerberg 1, 7731 PB, Ommen. Dat is een zijweg van de Beerzerweg tussen Ommen en Mariënberg. Eenmaal aangekomen bij Recreatiecentrum de Besthmenerberg kunt u (over de camping) de borden volgen naar het Bostheater. Er zijn ook vrijwilligers aanwezig die u de weg wijzen. Afhankelijk van de belangstelling worden er parkeerplaatsen zo dicht mogelijk bij het theater gecreëerd. Volg daarom de instructies van de verkeersregelaars!