CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 27-01-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Het mannenkoor heeft vakantie, na een mooi seizoen met afwisselende concerten: In oktober 2017 een klassiek Najaarsconcert in kerkelijk centrum Irene, samen met strijkorkest Libero uit Zwolle. De 9e en 10e theatervoorstelling van De Winterkraaien in Het Punt te Vroomshoop in november 2017. In januari 2018 twee Nieuwjaarsconcerten in Den Ham en Vriezenveen, samen met het Groot Twenterands Vrouwenkoor, waar maar liefst 1000 bezoekers op af kwamen. Voorstelling nummer 11 en 12 van De Winterkraaien in februari 2019, opnieuw in Het Punt, en alweer uitverkocht. Twee Passiestonden in Geesteren en Vroomshoop in maart 2018. Een zomeravondconcert in het Bostheater in Ommen, samen met de mannenkoren uit Hoogeveen en Ommen, in juni 2018, waar zo'n 1200 mensen op de tribune zaten. Het was weer genieten dus. 

In september pakken we de draad weer op, want in november wachten de 13e en 14e voorstelling van De Winterkraaaien, deze keer in de Voorveghter in Hardenberg. Er zijn nog kaarten; mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In december werken we mee aan een benefietconcert in Papendrecht (Zuid-Holland), en een week later hebben we ons eigen Kerstconcert in Irene te Vroomshoop. In januari uiteraard weer een Nieuwjaarsconcert in de hervormde kerk te Den Ham. En daar zal het wel niet bij blijven, is de verwachting. Als u van zingen houdt, kom dan 6 september naar onze eerste repetitie, want dan kunt u aan al deze concerten deelnemen! Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoewel het vakantie is, gaat de inzameling van oud papier gewoon door. U treft ons op zaterdagmorgen 4 augustus en 1 september tussen 9 en 12 bij de papiercontainers, die staan opgesteld op de parkeerplaats bij de Jumbo aan de Linderflier en bij de oude Rabobank aan de Wingerd. En u kunt altijd terecht bij onze vaste containers bij de Larcom (tijdens werktijden, maar niet tijdens de bouwvak) en bij Expert Berkhof (tijdens openingstijden van de winkel).

Ook voor u prettige vakantie en graag volgend seizoen tot ziens bij een van onze concerten!